Diyetinfo / Diyetisyen Şengül Üre

Bloğumuza Hoş Geldiniz

Adres:Bağdat Caddesi No:299 Caddebostan/İstan
Tel: 0216 360 00 50
e-mail: bilgi@diyetinfo.com







20 Kasım 2012 Salı

Sağlıklı beyazlarla kolay kilo verin formda kalın.


Beyaz saflığın temizliğin temel rengidir.
Ancak söz konusu BESLENME ,KİLO TÖNETİMİ VE KİLO VERME olunca korkulan ve sağlığı tehdit eden beyazlar söz konusu olabilmektedir.

ağlığınız...a değer katan beyazlardan bahsetmek doğanının BİZLERE SUNDUĞU SAĞLIKLI VE SAĞLIĞA DEĞER KATAN BEYAZ BESİNLERLE beslenmeyi alışkanlık haline getirmek gerekemektedir.

SAĞLIKLI BEYAZ BESİNLERİN :



Hayvansal kaynakları:

Süt

Yoğurt,

Ayran

Kefir,

Peynir,

Hayvansal kaynaklı beyaz listeniniz olsun unutmayın bu beyazların vücudumuza çok önemli katkıları vardır.Ancak ihtiyacımız ölçüsünde tüketmeyi unutmamak gerekir

Süt ,yoğurt,kefir,ayran,biyo yaralılığı en yüksek kalsiyum kaynaklarıdır.Yavaş sindirilen karbonhidrat kaynakları ve kaliteli protein içeriği ile beslenme programlarınızda ana ve ara öğünlerde ihtiyacınız ölçüsünde mutlaka kullanılmalıdır.

Unutmayın kalsiyum minerali açısından zengin olan süt –yoğurt grubu besinler yapılan çalışmalarda yağ yakmak açısından da yapılan çalışmalarda etkili olduğu kanıtlanmıştır..

Ayrıca yoğurt içerdiği yararlı probiyotik bakteriler sayesinde bağışıklığınızı güçlendirirken bağırsak hareketlerinizin düzenlenmesine yardımcı olur.



Bitkisel kaynaklı :

Lahana,

Turp,

Soğan,

Sarımsak,

Karnıbahar


Diyetinfo
Diyetisyen Şengül Üre



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder