Diyetinfo / Diyetisyen Şengül Üre

Bloğumuza Hoş Geldiniz

Adres:Bağdat Caddesi No:299 Caddebostan/İstan
Tel: 0216 360 00 50
e-mail: bilgi@diyetinfo.com







18 Ekim 2018 Perşembe

Neden sağlıklı kilo vermek istiyorsunuz ?



Öncelikle  hangi amaçla kilo vermek istiyorsunuz ;    
    -Genel sağlığınızı korumak ve yaşam kalitesini arttırmak ,
    -Sağlık problemlerinin çözümüne yardımcı olması,
    -Vücudunuzda kilo ile  ortaya çıkan  problemlerin  çözümüne yardımcı olması,
    -Estetik kaygılar ,
    -Kaliteli yaş almak  ,vb
Bu tespiti yaptıktan sonra
  Kilo sorunu  yaşam kalitenizi etkiliyor ise ; doğru medikal destek ve doğru Tıbbi Beslenme Tedavisi ile birlikte   iyi bir planlama yaparak , doğru adım atmak gerekir.   
   Amaç  asla çok zayıf olmak değildir.Sağlıklı kilo vermek  için doğru planlama  ve seçimler çok önemlidir .Ot, hap çöp ,karışım,  vb   mucize bekleyip  ,beden ve  genel sağlığınızı tehdit etmek yerine ,doğru tercihler ve yöntemler ile adım atmak akılcı ve kalıcı çözümleri sağlamak  temel hedef olmalıdır.
    Özellikle kilo verme adına  yapılacak kısa süreli yanlış  uygulamalar  ;
 Besinsel yetersizliklere neden olur,  bağırsak florasını olumsuz etkiler, olmayan ödemi atarken kaslarınızı  kaybetmenize neden olur , uyku kalitenizi etkiler ,cilt elastikiyitenizi bozar , beden ve cilt sağlığınızı olumsuz etkiler, işi gücü kaybına ve psikolojik sorunların yaşanmasına neden olur.
   Atacağınız doğru adım ve seçeceğiniz doğru yöntem  kas kaybetmeden yağ yakarak doğru zaman diliminde fitliğinizi yakalamanıza  sğlar.Doğru kalıcı ve  sürdürebilir yöntemlerden faydalanarak  kişiye  ve kişinin ihtiyaçlarına özel hazırlanan programlar sonuca ulaşmanızı  çeşitli dengeli yeterli ve genetiğinize uygun beslenmenizi kolaylaştırır.
Size özel hazırlanan sağlıklı beslenme programı ile ;
  -Genetiğinize  ve  yaşama şartlarınıza uygun  olarak , geleceğinizi besler ve yaşam kalitenizi arttırabilirsiniz.
Bu  programlar ile ;
  Renkli çeşitli  bir beslenme , sık ve az beslenme ,bol yeşil yapraklı sebzeler ,Mevsim sebze ve meyveleri,tam tahıllar,tam buğday,su, kuruyemişler, kurubaklagiller süt-yoğurt,Kaliteli probiyotik ve prebiyotik kaynakları ,kaliteli lif ,Omega 3 kaynaklarından ve antioksidanlardan zengin beslenme ,sağlıklı  ve doymamış yağ içeriği zengin   karın sağlanır. 
  Yaşam kalitenizi arttırmak ,sürdürülebilir alışkanlıklar  kazandırmak adına planlanan  beslenme programları  bedenin hastalıklardan korunmasını sağlarken cildinizi korur ,  fit ,formda , enerji ve hareket kabiliyeti yüksek  beden yaşı genç bir bedene ulaşmayı hedefleyin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder