Diyetinfo / Diyetisyen Şengül Üre

Bloğumuza Hoş Geldiniz

Adres:Bağdat Caddesi No:299 Caddebostan/İstan
Tel: 0216 360 00 50
e-mail: bilgi@diyetinfo.com







22 Kasım 2018 Perşembe

HIZLI KİLO VERDİREN MUCİZE PROGRAMLARDAN UZAK DURUN

Kilo verme adına  yapılacak kısa süreli yanlış  uygulamalar  ;
  Besinsel yetersizliklere,bağırsak florasının bozulmasına, olmayan ödemi atarken kasların kaybolmasına, uyku kalitesinin bozulmasına,cilt elastikiyitenin bozulmasına, beden ve cilt sağlığınızın  bozulmasına, işi gücü kaybına ve psikolojik sorunların yaşanmasına neden olur.
   Size özel hazırlanan sağlıklı beslenme programı ile ; Genetiğinize  ve  yaşama şartlarınıza uygun, geleceğinizin sağlıklı beslenmesini sağlayarak ve yaşam kalitenizi arttırabilirsiniz.
Bu  programlar ile ;
  Renkli çeşitli  bir beslenme, sık ve az,bol yeşil yapraklı sebzeler,mevsim sebze ve meyveleri,tam tahıllar,tam buğday,su, kuruyemişler, kurubaklagiller süt-yoğurt.Kaliteli  protein ,probiyotik ve prebiyotik kaynakları,kaliteli lif ,Omega 3 kaynaklarından zengin  antioksidanlar ,sağlıklı  ve doymamış yağ içeriği   zengin  bir beslenme sağlanır.   
  Yaşam kalitenizi arttırmak ,sürdürülebilir alışkanlıklar  kazandırmak adına planlanan  beslenme programları  ; bedenin hastalıklardan korunmasını sağlar ,cildinizi korur .  Fit ,formda, enerji ve hareket kabiliyeti yüksek , beden yaşı genç bir bedene ulaşmayı hedefler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder